Brooklyn Bridge Park - Nova možnost za DUMBO Diners

Kazalo:

Brooklyn Bridge Park - Nova možnost za DUMBO Diners
Brooklyn Bridge Park - Nova možnost za DUMBO Diners

Video: Brooklyn Bridge Park - Nova možnost za DUMBO Diners

Video: Brooklyn Bridge Park - Nova možnost za DUMBO Diners
Video: Walking NYC : Brooklyn, DUMBO, Brooklyn Bridge 2024, Maj
Anonim
IMG_7538
IMG_7538

Ah! Končno Brooklynski park z odlično izbiro hrane!

Obiskovalci dragulja Brooklynskega parka, Brooklyn Bridge Park, ki se nahaja v bližini DUMBO in Brooklyn Heights, se lahko posladkajo z obrtno pico, zvitki z jastogom, sladoledom in, da ne omenjamo piva, vina in koktajlov. Lahko pa uporabite pristop DIY in uporabite enega od številnih žarov v parku in si privoščite BBQ.

To je popolna gurmanska destinacija za ljudi, ki kolesarijo po Brooklynskem mostu ali kolesarijo po Brooklynu, ki želijo hitro malico brez ustavljanja.

(Spoznajte tudi trajekt East River, ki se ustavi v parku Brooklyn Bridge.)

Brooklyn Bridge Park: gastronomsko gledano najboljši park v Brooklynu

  • Uživajte v obrtni pici v Forninu, medtem ko se namakate na soncu in ob pogledu na restavracijo na strehi. Ta restavracija, ki se nahaja poleg pomola 6, se ponaša tudi z neverjetnim seznamom okusnih koktajlov.
  • Ni vam treba potovati v Novo Anglijo, da bi dobili svežega jastoga ali nagrajeno zvitek jastoga, preprosto si zagotovite mizo v Luke's Lobster, ki se nahaja v zgodovinski zgradbi Smokestack. Ta priljubljeni gurman ima lokacije v Maineu, Miamiju in mnogih drugih krajih po državi. Brooklyn Bridge Shack ima meni klasičnih morskih sadežev, vključno z zvitki s kozicami, zvitki z raki,in juho iz školjk.
  • Jejte ostrige in si privoščite koktajle na zgodovinski škuni, zasidrani na pomolu 6. Pilot ima meni priljubljenih morskih sadežev, vključno z zvitki z jastogi, Soft-shell Crab Po'boys, za tiste z otroki pa ima Pilot otroško meni.
  • Poskrbite, da boste pustili prostor za sladico! Ample Hills Ice Cream ima kiosk na pomolu 5. Ne skrbite, če je vrsta dolga, vredno je počakati.
  • Če se še niste nasitili sladoleda, se lahko vedno odpravite v Brooklyn Ice Cream Factory, ki se nahaja v stari hiši Fireboat pri Fulton Ferry Landing.

Povezane informacije

Great Eats a Barclays Center

Priporočena: