Golf igrišča in letovišča v West Palm Beachu
Golf igrišča in letovišča v West Palm Beachu

Video: Golf igrišča in letovišča v West Palm Beachu

Video: Golf igrišča in letovišča v West Palm Beachu
Video: Atlantis The Palm, 5-звездочный роскошный курортный отель в Дубае , Обзор и впечатления 2024, Maj
Anonim

V West Palm Beachu je vsaj ducat odličnih prizorišč za golf. Ta Potovalni vodnik o golfu po igriščih za golf in letoviščih v West Palm Beachu vam ponuja poglobljene ocene o nekaterih znanih, med katerimi je nenazadnje PGA National Resort & Spa, dom Honda Classic. To neverjetno letovišče samo po sebi uvršča West Palm Beach med najboljše golf destinacije v ZDA. Toda na tem območju je še vsaj 20 igrišč - približno 360 lukenj za prvenstveni golf - na voljo za javno igro. Na videz daleč stran od vrveža številnih drugih večjih ameriških golfskih destinacij, so igrišča za golf West Palm Beach toliko bolj privlačna. Igrajte PGA National Resort, prizorišče, ki ga ne smete zamuditi, nato pa dodajte obisk Dorala in v nastajanju boste imeli sanjski pobeg.

Abacoa Golf Club, Jupiter

Golf klub Abacoa, Jupiter, Florida
Golf klub Abacoa, Jupiter, Florida

Abacoa igrišče z 18 luknjami na Jupiterju na Floridi igra 7 200 jardov od tipov za par 72. Ocena proge je 74,6 z naklonom 137 na bermudski travi. Igrišče za golf Abacoa, ki ga je zasnoval Joseph L. Lee, se je odprlo leta 1999.

Atlantis Country Club, okrožje Palm Beach

Atlantis Country Club, Palm Beach, okrožje, Florida
Atlantis Country Club, Palm Beach, okrožje, Florida

Igrišče Atlantis z 18 luknjami se igra 6.610 jardov od zadnjih tees za par 72 z oceno proge 72,2 in naklonom 137. Zasnoval Robert Simmons, Golf igrišče Atlantisodprt za igro leta 1972.

Binks Forest Golf Club, Wellington

Golf klub Binks Forest, Wellington, Florida
Golf klub Binks Forest, Wellington, Florida

Igrišče Binks Forest z 18 luknjami sta zasnovala Johnny Miller in Gene Bates; ponovno je bil odprt za igro po obsežni prenovi in preoblikovanju leta 2007.

Cypress Creek Golf Club, Boynton Beach

Golf klub Cypress Creek, plaža Boynton
Golf klub Cypress Creek, plaža Boynton

Igrišče za golf Cypress Creek z 18 luknjami v Boynton Beach, Florida, Boynton Beach, igra 6, 531 jardov od nasvetov za par 72. Ocena igrišča je 72,0 z oceno naklona 131. Designed by Robert von Hagge, igrišče za golf Cypress Creek, odprto za igro leta 1964.

Doral Golf Resort and Spa

Modra pošast v Doralu
Modra pošast v Doralu

Res ne v West Palm Beachu, vendar dovolj blizu, da ga lahko preprosto obiščete, ko ste tam, Doral Golf Resort and Spa je morda najbolj znan golf kompleks na planetu. S petimi prvenstvenimi igrišči na posestvu, vključno s slavno »Modro pošastjo«, je Doral Golf Resort and Spa morda najpomembnejša turistična destinacija za golf.

PGA National Resort, West Palm Beach

Šampionski tečaj v PGA National Resortu
Šampionski tečaj v PGA National Resortu

Poleg svojih petih igrišč za golf na turnirski ravni se PGA National Resort ponaša z evropskim zdraviliščem v velikosti 40.000 kvadratnih metrov, obsežno in vrhunsko akademijo za golf. PGA National je popolna destinacija, ne samo za golf, ampak tudi za romantične pobege, poroke, družinske počitnice in edinstvene poslovne izlete.

The Village Golf Club, Royal PalmPlaža

Village Golf Club Royal Palm Beach
Village Golf Club Royal Palm Beach

Igrišče Village z 18 luknjami v objektu Village Golf Club v Royal Palm Beachu se igra 6.900 jardov od tipov za par 72. Ocena igrišča je 73,3 in ima oceno naklona 134. Igrišče za golf Village, ki ga je zasnoval Mark Mahannah, je bilo odprto za igro leta 1975.

Priporočena: